#38. Szuperbulvár adás

György herceg és Cruz-Bardem bébi, Pásztor Anna babaváró koncertje, feloldhatatlan esti konfliktusok és hogyan is működik a serdülők agya.

650_1000_Jamon_Jamon

A boldog szülők első közös filmjükben, a Sonka, sonkában

Az adás címének megfelelően rengeteget csevegtünk celebgyerekekről. A királyi csemete teljesen ellopta a show-t a színészbébi elől, és György herceg születése elhomályosította a két Oscar-díjas, Penelope Cruz és Javier Bardem leányának világra jöttét. De mi annyira résen vagyunk, hogy még az Anna & The Barbies énekesnőjének babaváró koncertje sem kerülte el figyelmünket.

Felmerült, hogy szükség lenne magyar királyra, Anettát meg főleg az foglalkoztatta, hogy hogyan zajlik egy királyi sarj nevelése.

A celebbébik boldog életéből visszatérve a pórnép könnyes hétköznapjaiba, Feri súlyos gyereknevelési konfliktusát osztotta meg a többiekkel, ami pillanatok alatt mélylélektani elemző műsorrá változtatta a podcastot. A sok okosságból leszűrtük a legnagyobb okosságot: este nyolc után gyereket nevelni szigorúan tilos, de legalábbis teljesen értelmetlen.

Ezt megerősítendő Feri megmutatta Sarah-Jayne Blackmore TED-előadását, aminek lényege az, hogy a serdülők agya nagyon sok mindenben eltér a felnőtt agyától, éppen ezért az elméjük is másképp működik. Ennek köszönhető a tinédzserkori (és az azt megelőző) énközpontúság, illetve a serdülők túlzott kockázatvállalása. Nincs más hátra, mint belátni: a gyerek nem kis felnőtt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük