#22 Huszonkettedik Még Mindig Nincsen Szponzorunk adás

Nénibor és belga sörök, Kim Kardashian és Kayne West, WAMP, Alma Zenekar,  David Bowie, babakamera és Szabó Bori Átváltozott gyerekek című könyve

[powerpress]

  • davidbowiekooksA bevezető italozós rovatban Feriék Néniboráról a címke alaposabb szemrevételezése után kiderült, hogy a balatonboglári BB bornagyüzemből került ki. A palackon felhorgadt viccelődés közepette azonban méltatlan gúny céltáblája lett a Dacia Logan, pedig és sőt!
  • Kim Kardashian és Kayne West leendő gyereke nagyon hülye nevet kapott. Akik nem tudják, kik ezek az emberek, ne bánkódjanak, de azért belinkeltük, amit be kellett.
  • Immár új helyszínen, a Váci1-ben és minden vasárnap tartják kedvenc design vásárunkat, a WAMP-ot.
  • Feri rájött, hogy az Alma zenekar nem is olyan gázos, Bence pedig elmesélte, hogy milyen régi motoros is a frontember Buda Gábor és csapata és mekkora tiszteletet érdemel.
  • Anetta elmesélte, hogyan szoktak dallamkitalálósat játszani az egyelőre még botfülű és -hangú ikrekkel, Bence pedig amellett kardoskodott, hogy akár hamisan is fontos énekelni a gyerekeknek. Ugyanitt került bemutatásra a gyufásdobozokból épített 3D Háztartási Memory is, nomeg a Bambuszdobozba Épített Orrszívó Porszívó, amit az adás végén Ane felajánlott az első jelentkező hallgatónak.
3D Háztartási Memory

3D Háztartási Memory

  • A zenét ma David Bowie szolgáltatta, Kooks című számát akkori felesége pocaklakójának írta (bocs, ezt nem lehetett kihagyni).
  • Kütyü-fronton egy vidám videó és egy háromszáz dolláros babafigyelő kamera ürügyén nosztalgiázott Feri, amikor maga is ilyesmit épített az ikrek meglesésére.

Egy simogatás from Ferenc Pohly on Vimeo.

2 hozzászólás

  1. Timcsa szerint:

    3D Háztartási Memory a legjobb! Végre valamivel igazán sikerült a csemetémet lenyűgözni. Segített az elkészítésben is, és szuper jót játszottunk vele. Ma pedig az oviban lementek hídba az Óvó nénik, hogy micsoda fantasztikusak vagyunk :D köszi köszi :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük