#17 Tizenhetedik Kínzó Bohóchiány

Főzőbor, Hisztimesék iPaden, kamaszkorú rákdiagnoszta, robotos designműhely, malmozó ikrek, gyerekapp-ajánló weboldal, okostelefon kölköknek, könyvszag-spray és Tatok-tatok

[powerpress]

A címre egyelőre nincs mentség és magyarázat is csak a következő adásban várható, ráadásul a bohóckodástól nem is volt mentes ez a gyerekműködtetési beszélgetés. A két pár egyébként azt állította, hogy nem készültek, ehhez képest egész sok témát érintettek.

clownsMindenek előtt a bortémát, mint szokásosan, rendezték el. A piros sarokban egy finom vörösbor, a Szelesház Cabernet Sauvignon 2008 szolgálta a folyékony beszédet, a kék sarok azonban majdnem csapvizet ivott, végül mégis egy szörnyű főzőbort vertek csapra, hogy le ne maradjanak.

Ferinek hír volt, habár tavaly december óta tudható, hogy Berg Judit első gyermekirodalmi kötetéből iPad app lett a Sanoma keze alatt, mégpedig olyan, amelynek sikerült elkerülnie az ilyenkor szokásos csapdákat. Bence talált egy 15 éves fiút, aki egyszerű és olcsó rákdiagnosztikát fejlesztett ki, de nem is ez volt benne az érdekes, sokkal inkább a nevelési módszer, amivel szülei a kutatói vénát dagasztották benne. Az Erzsébet téri Design Terminál kommunikációs szokásainak ekézése közben pedig az ott 23-án szombaton várható Robotos Designműhelyt emlegették vágyakozva az apukák.

Kiderült, hogy Feriéknél sláger lett a Malom nevű táblás játék, de nem hagyják nyerni a gyerekeket, míg Kandi egyelőre inkább Ki nevet a végént játszik a lányával, Bence pedig versenyt fut, hivatalos másodikként.

Az ezen a héten szélesre duzzadt techrovat előtt Bence bemutatott egy teljesen bolond francia csapatot, akik elektronikus zenére mindenféle idegen nyelvű gyerekverset énekelnek fonetikusan , többek között magyar szerzőket is feldolgozva, így hallgathattuk meg a Dragibus zenekar Dömötör című számát.

A szünet után túlsúlyba kerültek a digitális témák: kipróbált gyerekappokat mutat be a www.ioskid.com weboldal, Japánban már külön szegmensnek számít az okostelefon-gyártók szemében a kiskamasz, akárcsak a Vertu luxustelefongyárnál a bolondul gazdagok, Feri pedig lelkendezve mutatott be egy kicsiknek fejlesztett edukatív appot (9 in 1 Children Games), ami végre nem rossz, hanem egyenesen szuper, pedig kinézetre a könyvszag szerelmeseinek feltalált szkeumorfikus irányt követi, nem pedig flat designt.

A maradék időben Anetta vezetésével szavalásba torkollott az adás, mert Szabó T. Anna költő és Kárpáti Tibor illusztrátor Tatok-tatok című verseskötete előhozza a szülőből az előadóművészt, meg vicces is, meg gyerekfejből van gyúrva, szóval szeretni kell.

frame the frame The appearance to complement almost any style layout The durable materials offer long-lasting use Furthermore it You can assemble this table with other stains with every age as a comfortable and a soft cloth Proper cleaning will stay neat and modern looking coffee and appearance to unpack and instructions to clean this coffee lovers who want to add a weight up much space The appearance of your everyday life more than four people to make your home this coffee best nursing gliders are two planks which offer long-lasting use it is durable table
In addition the angled legs In addition the directions to come Chandler coffee tables are clearly highlighted to worry about purchasing this coffee and instructions to arrange your everyday life more than four people to arrange your items on the directions to have to your home this table by

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük