#12 Tizenkettedik S02E01 adás

Túlélhetetlen karácsonyi ünnepek, lányaink fotókon, betiltott kötelező olvasmány bábokkal, ajóka a buszablakon, Pogár Judit, Debussy és Varró Dani.

[powerpress]

Nagy elánnal kezdtünk bele az új évbe, miután adtunk magunknak egy szilveszteri pihenőnapot (nem adtunk, de így alakult, erről az adásban bővebben). Mindjárt az elején, hírek helyett megállapodtunk abban, hogy kisgyerekkel csak nagyon átgondoltan lehet megúszni a karácsonyt. A túlélők mehetnek Hermann Ildi Lányaink című fotókiállítására, vagy a Budapesti Bábszínház kamaszoknak szóló zenés-bábos pszichothriller-premierjére, a Semmire, amit annak idején a szerző, Janne Teller hazájában először betiltottak, majd kötelező olvasmány lett belőle.

Hermann Ildi: Lányaink

Hermann Ildi: Lányaink

A folytatásból kiderül, hogy Anettáék gyerekei jók a mesehősös játékban, Bence pedig recepteket rajzol a buszok párás ablakaira. Feri hosszan és felindultan kesereg Polgár Judit Sakkjátszóterének iPades kiadásán, a busongást Debussy fújja el, végül egy – a két pár rajongásának fokához méltó hosszúságban – monstre könyvajánlóban dicsőítjük Varró Dani modern mondókáit, az Akinek a lába hatos, illetve Akinek a foga kijött című versesköteteit.

2 hozzászólás

  1. Krisz szerint:

    Sziasztok, nálam van a hiba vagy az anyagban van hogy a Bencééket elég nehezen lehet hallani, sőt a vége felé csak tudom hogy Bencéné- elnézést de nem emléxem a nevére- beszél, de hogy mit azt nem nagyon tudom….
    Viszont DE és nagy DE!!! titeket ismerünk de ettől függetlenül ha már homár legyen már kövér…. szóval jó lenne egy ki vagyunk mi adás, mert hogy Bencéékről semmit nem tudunk, de ha titeket nem ismernénk rólatok se tudnánk semmit…. Szóval kik és milyen háttérrel osztják itt az észt és honnan jöttetek kik vagytok, egyébként úgy privátban is de amúgy mint karrier is… két fogász család beszélget akik egyébként szabadidejükében nagy kockás fülű nyúl rajongók és túl azon hogy hajléktalan szatyorban-amivel semmi baj, sőt én ettől érzem közvetlennek és életszerűnek az egészet és Bencének fizetek egy üveg Aldi kékfrankost!!! ami amúgy most akciós 799 helyett 499+üvegért ;) – hozzák a bort egyébként kik és honnan és miért és hogyan?????

  2. feri szerint:

    Az adás végén nagyon elfáradt a Skype, technikai katasztrófa lett ez az adás, szóval nem nálad van a hiba. Kik vagyunk adást szerintem nem tervezünk, épphogy nem akarunk személyes dolgokat belekeverni, habár apróságok azért óhatatlanul kiderülnek a beszélgetések során (pl. Bencééknél az apuka főz, nálunk pedig Ane a bölcsész :).
    A bort sajnos nem hozzák, magunk vesszük, olykor borboltban, olykor a Lidlben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük